Adwords

Adwords

Adverteren bij zoekmachines (SEA) is een belangrijke, online marketingkeuze. Topposities verkrijgen in de Google zoekresultaten. Adverteren met Google Adwords geeft je de kans om je doelgroep te bereiken op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw product. Als via Google wordt gezocht op één van de relevante zoekwoorden van je product, wordt de advertentie boven of onder de organische zoekresultaten weergegeven. Er worden pas kosten in rekening gebracht, wanneer een gebruiker daadwerkelijk op je advertentie klikt. Zo bepaal je zelf het budget en betaal je nooit meer dan gepland, omdat de kosten gelimiteerd zijn tot een van te voren bepaald bedrag. Het resultaat van een Google Adwords campagne is goed meetbaar en bij te sturen. Het is daarom een effectieve manier om snel topposities te bereiken en meer rendement te halen uit jouw website.

 Voordelen van Google Adwords

  • Gericht adverteren naar mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.
  • Je bedrijf, product of dienst is direct vindbaar op de ingestelde zoekwoorden.
  • Resultaatgerichte campagnes die geoptimaliseerd kunnen worden op basis van data.
  • Relevant verkeer genereren naar je website.
  • Vergroten van naamsbekendheid en merkbekendheid.
  • Duidelijk inzicht in vertoningen, klikken en conversies van je zoekwoorden en advertentieteksten. Duidelijk inzicht in resultaten en respons.
  • Zelf bepalen van de kosten per klik en/of de kosten per dag.

Wil je meer weten over Google Adwords, adverteren via zoekmachines, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over het toepassen van de juiste strategie, het inzetten van de juiste middelen om zo maximaal rendement te behalen. Neem vrijblijvend contact met ons op of ga direct naar de pakketten voor online marketing.