Content marketing

Mensen gunnen zich tegenwoordig niet veel tijd om een tekst te lezen. Het moet mensen direct prikkelen en uitnodigen. Een goede tekst moet aantrekkelijk zijn om te lezen en aansprekend zijn om te zien. Content marketing wordt steeds belangrijker en dat weten we bij BOO5T Marketing. Wij zijn goed in krachtige content in woord en beeld. Wij schrijven een prikkelende tekst en regelen een treffend beeld daarbij.

Wervende, pakkende teksten

BOO5T Marketing is breed inzetbaar op dit gebied. We verzorgen teksten voor al je doelgroepen en media. Korte webteksten, prikkelende slogans, pakkende twitterberichten, (digitale) jaarverslagen, beleidsnota’s, nieuwsbrieven, etc.

Ook kun je zelfgeschreven teksten bij ons neerleggen voor de eindredactie. Met onze onafhankelijke en deskundige blik herschrijven we je tekst waar nodig is en beschik je altijd over foutloze, prettig leesbare teksten.

Nieuwsgierig geworden naar wat BOO5T Marketing voor je kan betekenen? Probeer het eens uit en laat ons een tekst schrijven/redigeren en/of beeldmateriaal maken. Neem vandaag nog contact met ons op.