Concept ontwikkeling logo & huisstijl

Start je een bedrijf of wil je een nieuw merk of product lanceren? Dan starten we met een concept. Een concept dat opvalt, de aandacht trekt en boeit. Van daaruit rollen we de middelen uit, allemaal binnen de vastgestelde lijn.

Het concept dat we ontwikkelen moet je aanspreken, opvallen en is creatief. Het raakt je, is gewoon anders dan anders en blijft hangen. Het doet je wat. Creativiteit is natuurlijk belangrijk, maar moet wel passen bij je bedrijf of product en binnen het doel passen. Creatief zijn is geen doel op zich. Uiteindelijk gaat het erom dat het allemaal resultaat oplevert. En dat zit ‘m ook in de invulling van de middelen die we uitrollen. Wij stoppen niet na een concept, maar zijn er voor het hele traject.

Wat wil jij met je bedrijf uitstralen?

Een logo en huisstijl is het gezicht van je bedrijf. En dat gezicht moet uitstralen waar je voor staat. Jong, vernieuwend, traditioneel, professioneel, zakelijk, persoonlijk en/of fris? Met een logo en huisstijl kun je alle kanten op! Het begint met een DNA en een visie, van daaruit maken we graag een voorstel.

Een leuk plaatje is nog geen goed logo. En wat je zelf misschien persoonlijk heel mooi vindt, is ook niet meteen een goed logo. Een logo moet functioneel zijn. Het moet afgestemd zijn op je doelgroep. Een goed logo zorgt voor herkenning, en draagt bij aan naamsbekendheid en identiteit. Bovendien onderscheid je je ermee van anderen. Maar een logo en huisstijl is ook creatief en origineel. En díe combinatie, die verzorgt BOO5T in samenwerking met onze specialisten.

Ook benieuwd hoe wij jou kunnen verrassen? Bel ons en maak gewoon een afspraak, vinden we leuk!