Online marketing & social media

Het toverwoord in online marketing is integratie. Integratie van middelen en kanalen. Website, e-mail, Twitter, Facebook, YouTube, Google+: perfecte afstemming zorgt voor synergie en verspreiding van content. Wij weten hoe je marketingboodschap een BOO5T kunt geven. Hoe je boodschap met dat ene duwtje net wel het beste resultaat oplevert. Het integreren van alle beschikbare kanalen noemen wij de BOO5T OMNICHANNEL aanpak.

BOO5T OMNICHANNEL in 5 stappen

Adviseer
De eerste stap is altijd het benoemen van het uiteindelijke doel van de (online) campagne of website. Wat wil je bereiken? Samen bepalen we wat ‘online succes’ inhoudt en hoe we het gaan bereiken. Door vanuit het doel te redeneren en middelen hier perfect op af te stemmen, bereik je pas succes.
Resultaatgericht denken zit in onze genen en staat in al onze middelen centraal. Wij zijn goed in het vertalen de bedrijfsdoelstellingen naar een verrassende online strategie. Een strategie die echt resultaat oplevert en jouw bedrijf een BOO5T geeft.

Creëer
Niet alleen denken, maar ook doen. Na ons advies kunnen we de strategie uitwerken in creatieve en effectieve ideeën. Je valt in de online wereld immers pas op als u goed zichtbaar en onderscheidend bent. Wij maken onze voorstellen eerst inzichtelijk. Ben je tevreden, dan gaan we er verder mee en gaan we aan de slag met de realisatie van de online uitingen.

Werf, prikkel
Je wilt graag nieuwe klanten prikkelen om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Internet is een goed en snel medium hiervoor als dit op de juiste manier gebruikt en ingezet wordt. Alleen is het doorgronden van Google nog niet zo makkelijk. Wij hebben de technologie, kennis en mankracht bij elkaar gezet en kunnen op een slimme manier nieuwe klanten werven. Met de juiste zoekwoorden in uw content en advertenties, het maken van landingspagina’s en linkbuilding vergroten wij jouw vindbaarheid op internet om zo nieuwe klanten te werven.

Bind
Een volgende stap in het proces is het binden van deze klanten. Social media is een krachtige manier om nieuwe klanten te winnen en loyale klanten te binden. Wij hebben een uitgebreid programma ontwikkeld wat aansluit bij je bedrijf en je bedrijf een BOO5T kan geven. Het aantal sociale netwerken groeit enorm. Wij zorgen er daarom eerst voor dat uw bedrijf zichtbaar is op alle grote netwerken die van belang zijn voor uw markt. Hieronder vallen over het algemeen Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube.

Optimaliseer
Als de website, campagnes en andere online middelen ‘technisch’ staan en ingezet zijn, zijn we nog niet klaar. We blijven de middelen optimaliseren, door bijvoorbeeld het inzetten van nieuwe social mediacampagnes en zoekmachineoptimalisatie (SEO).
Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het meten van resultaten. Regelmatig sturen wij statistieken en evalueren we de resultaten om bij te kunnen sturen, om jouw bedrijf die BOO5T te kunnen blijven geven. Met resultaat als gevolg!

Weten wat onze toegevoegde waarde is voor uw organisatie? Maak een afspraak. Wij komen graag kennis maken.