Online adverteren pakket

Wil jij met jouw bedrijf op korte termijn scoren in Google en zichtbaar zijn voor jouw doelgroep? Genereer meer naamsbekendheid, leads en omzet met online advertenties. BOO5T Marketing staat voor je klaar om voor jou deze online campagnes in te richten!

Online mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om online te adverteren. Google Adwords is er één van. Met Google Adwords word je eenvoudig gevonden op zoekwoorden die voor jouw bedrijf of product/dienst van toepassing zijn. Ook kun je denken aan remarketing of digital advertising. Wij kunnen ervoor zorgen dat je bedrijf optimaal vindbaar is voor je doelgroep. Zo krijg je meer websitebezoekers, waardoor je meer omzet genereert.

We stellen je campagnes in met verschillende advertenties en met zoekwoorden die door jouw doelgroep gebruikt worden. Na het opzetten van de campagnes houden wij deze in de gaten en sturen wij bij wanneer dat nodig is. Je blijft op de hoogte van je campagnes, want de ins- en outs van rapporteren we maandelijks. Zo halen wij het optimale uit jouw budget!

Weten welke mogelijkheden wij je kunnen bieden? Kijk hier voor de verschillende pakketten of maak een afspraak. Wij komen graag langs om te kijken naar de mogelijkheden.