Partners

Google

Het is misschien wel de belangrijkste partner van BOO5T Marketing! Zoekmachinegigant Google! Google als partner betekent niet alleen dat wij je als klant kunnen helpen met producten als Google AdWords, Analytics, Shopping en Search Console. De zoekmachine als partner betekent ook dat we samen vooraan staan in de wereld van online marketing. Als partner zijn wij namelijk altijd goed geïnformeerd. Op de hoogte van de laatste Google tools, producten én praktijkkennis. BOO5T Marketing is Certified Partner en kan je optimaal van dienst zijn!

Facebook

Facebook is de marktleider onder de sociale media. Met 8,9 miljoen Nederlandse gebruikers (en ongeveer 1 miljard gebruikers wereldwijd!), levert dat veel bruikbare data op. Data die gebruikt kan worden om zeer gericht te adverteren. Je kunt er als online marketingbureau eigenlijk niet meer omheen. Daarom rekenen wij ook deze sociale netwerksite tot één van onze partners.

De vele gebruikers vormen het grootste voordeel van Facebook adverteren. Zo kun je namelijk een zeer specifieke doelgroep selecteren. Dat kan bijvoorbeeld op basis van geografische factoren zoals woonplaats, maar ook door selectie op interesse, leeftijd of geslacht. Volop mogelijkheden dus.

The Feedback Company

The Feedback Company helpt bedrijven sinds 2010 met het verzamelen en publiceren van reviews. Ze hebben een actieve samenwerking met Google, dat zorgt ervoor dat alle reviews in de zoekresultaten van Google worden getoond.
Inmiddels heeft The Feedback Company al meer dan 230 strategische partners.
Het reviewsysteem van The Feedback Company kan ingezet worden voor het verzamelen van reviews voor bedrijven en webshops.

Trusted Shops

Trusted Shops is al meer dan 15 jaar het webwinkel keurmerk van Europa. Ze bieden professionele online feedback- en vertrouwensproducten om bezoekers op je website snel te overtuigen om tot een online aankoop over te gaan. Trusted Shops is een internationale aanbieder van een geïntegreerde combinatie van klantbeoordelingen, keurmerk en geld-terug-garantie voor je klanten. Het reviewsysteem van Trusted Shops kan gebruikt worden voor webshops.

Meer weten over onze partnerships?

Benieuwd hoe we je dankzij deze samenwerkingen, de support en de tools van onze partners kunnen helpen te slagen op het internet? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!