Kartal Yuvasi

Kartal Yuvasi

Kartal Yuvasi is de enige officiële fanshop van de Turkse voetbalclub Besiktas binnen Europa. Besiktas is een Turkse voetbalclub die uitkomt in de Süper Lig dit is de hoogste divisie in Turkije. Bestiktas is sinds de oprichting 15x landskampioen geworden. Op de website van Kartal Yuvasi worden allerlei producten zoals: wedstrijdshirtjes, mokken, petten, armbanden enz. aangeboden met de het logo van Besiktas. De website Duits, Engels, Frans en Nederlands talig.

De opdracht

Voor Kartal Yuvasi verzorgen wij de Adwords campagne dit doen wij in vier zoekcampagnes Duitsland, Nederland, Vlaanderen en Frankrijk. Dit doen we om alle klanten van Kartal Yuvasi te bereiken.
Kartal Yuvasi is ook bij ons gekomen voor een nieuwe webshop die gecreëerd door onze partner Proven Web Concepts. Hier hebben we ook nieuwe teksten bij de producten geschreven. De teksten sluiten nu aan bij de campagnes. Om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten en acties, maken we regelmatig nieuwsbrieven. Voor Kartal Yuvasi doen we dit in mailchimp. Zo kunnen we ook hiervan de resulaten bijhouden