Van Klompenburg hekwerken

Van Klompenburg hekwerken

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is een technologisch en klantgerichte organisatie. Zij leveren standaard en maatwerk hekwerken aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Een andere belangrijke tak in het bedrijf is de afdeling beveiligingen. Door de combinatie van hekwerk en beveiliging kunnen zij de klant een nog betere beveiligingsoptie aanbieden bij één leverancier.

De opdracht

Voor Van Klompenburg hekwerken verzorgen wij de Adwords campagnes. Wij hebben verschillende campagnes lopen. Een zoekwoordcampagne hiermee vergroten we je online vindbaarheid door het plaatsen van advertenties op Google. Deze campagne optimaliseren wij maandelijks. Met de Remarketing campagne proberen we bij websiteverlaters, Van Klompenburg hekwerken weer onder de aandacht te brengen. Dit doen we met advertentiebanners die in huisstijl zijn ontworpen.
Ook hebben we bij Klompenburg een dynamische campagne ingesteld. Met deze campagne maakt Google zelf een advertentie aan die overeenkomt met de zoekwoorden die een potentiele klant heeft ingevuld. Wij zien dat dit vaak goedlopende campagne zijn waarin je zelf niet hoeft te optimaliseren.

SEA| Adwords campagnes | Remarketing campagne | Dynamisch campagne |