Remarketing

Remarketing

Herhaling werkt. Dat is de reden dat we vroeger op school rijtjes moesten leren. Ook als het gaat om online adverteren werkt herhaling heel goed. Remarketing is de ultieme manier voor online branding of om twijfelende klanten om te zetten in converterende klanten. BOO5T Marketing helpt je om de bezoekers van je website ook op andere plaatsen te herinneren aan je merk of bedrijf met als einddoel: efficiënt jouw omzet verhogen!

Verbeter je naamsbekendheid

Jouw websitebezoekers kun je door middel van remarketing doelgericht benaderen met een specifiek aanbod of met een algemene branding campagne. Door middel van banners en tekstadvertentie zorgen we ervoor dat jouw merk aanwezig is. Remarketing is ook interessant om in te zetten voor conversie. Hierbij herinner je je websitebezoekers aan de producten en/of diensten die hen interesseren. Dit kan met verschillende boodschappen. Voor de opbouw van naamsbekendheid en versterking van het imago is remarketing zeker interessant om in te zetten. Door herhaaldelijk aanwezig te zijn op prominente websites verbeter je je naamsbekendheid, bekendheid van je product en/of dienst en imago.

In het netwerk zitten sites als Nu.nl, Telegraaf.nl, Ad.nl, Buitenradar…. kortom, websites die mensen dagelijks bezoeken. Met Remarketing kunnen we de websitebezoekers in elk stadium van het verkoopproces bereiken; in de bewustwordingsfase, de oriëntatiefase, de vergelijkingsfase en verkoopfase.

Voordelen

  • Vergroten van je naamsbekendheid en imago.
  • Doelgericht je websitebezoekers herinneren aan je producten en/of diensten, die hen interesseren.
  • Aanwezig zijn in elke fase van het verkoopproces.
  • Meer mogelijkheden om campagnes nog specifieker in te zetten om de juiste doelgroep te bereiken (targeting).
  • Re-targeting om een hogere conversie van je campagne te bereiken.
  • Resultaten zijn meetbaar.

Wil je remarketing inzetten om je doelgroep te bereiken of wil je meer weten over online marketing? Maak een afspraak. Wij komen graag vrijblijvend langs om te bespreken wat de beste mogelijkheden voor jouw organisatie zijn.

Bekijk ook onze verschillende pakketten voor online adverteren.