Resultaten meten

Het grote voordeel van online marketing is dat het goed meetbaar is en dat je er daardoor direct op kunt sturen. Maar hoe presteren de online middelen die je hebt ingezet voor je website? Dat wil je graag weten én meten. Je wilt graag meer inzicht in de resultaten om meer uit Google Analytics te halen, maar je weet niet precies hoe? Schakel BOO5T Marketing hiervoor in.

Analystics

Veel organisaties beschikken over een Google Analytics account, maar slagen er nog onvoldoende in om hier de belangrijke gegevens uit te halen en om deze goed te interpreteren. Google Analytics bevat zoveel informatie dat de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zien. Vaak heb je wel heel concrete vragen over je website, bijvoorbeeld uit welke regio komen bezoekers van mijn website, welke pagina’s bezoeken ze en vanaf welke pagina verlaten ze mijn site? Andere vragen zijn via welke kanalen komen de meeste bezoekers en hoe lang blijven ze gemiddeld? Een goed ingericht Google Analytics account geeft je hier inzicht in. Ook kun je via Analytics zien welke zoekwoorden het belangrijkste zijn en welke campagnes de meeste traffic bezorgen.

Wil je Analytics optimaal inrichten voor jouw website of webshop en je resultaten meten? Of heb je complexe vragen die door een Google Analytics specialist vertaald moeten worden naar specifieke rapportages of dashboards? Wij kunnen je daarbij ondersteunen.

Wat we doen als Google Analytics specialist:

  • Analytics account inrichten.
  • Maandelijkse rapportages en analyses verzorgen.
  • Dashboard klipfolio instellen (optie).
  • Uitleg en inzicht geven in de gemeten gegevens.

Wil je aan de slag met Google Analytics? Neem dan vrijblijvend contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.