SEO pakket vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van webpagina’s om beter zichtbaar te worden in zoekmachines. Search Engine Optimalisation (SEO) is belangrijk voor elke website die goed in de natuurlijke (organische) resultaten vindbaar moet zijn. Door de website op de meest relevante zoekwoorden te optimaliseren, krijg je meer bezoekers en kan je meer leads, verkopen of conversies realiseren. Wij kunnen jou daarbij helpen.

Wanneer je een nieuwe website laat ontwikkelen, is vindbaarheid van belang. Het is dan ook verstandig om direct over SEO na te denken. Zoekmachine optimalisatie hoort een geïntegreerd onderdeel bij de ontwikkeling van een (nieuwe) website te zijn. Uiteraard verzorgen wij ook zoekmachine optimalisatie trajecten voor bestaande websites waarvan de vindbaarheid moet worden verbeterd.

SEO stappenplan

Inventarisatie
Met welke zoekwoorden moet je website zicht- en vindbaar zijn in de zoekmachines? Een zoekwoordenanalyse helpt inzicht te krijgen in zoekbegrippen (keywords), zoekvolumes en concurrentie. Dit onderdeel is essentieel voor de optimalisatie en is de basis voor SEO. Daarnaast zullen we een technische scan maken, zodat we weten welke technische verbeterpunten er zijn.

Optimalisatie
Na de inventarisatie gaan we optimaliseren. Dit doen we door o.a. het herschrijven van teksten, toevoegen van metadescriptions, linkbuilding en adviseren en begeleiden van technische aanpassingen. Om teksten SEO-technisch goed te schrijven en om teksten te optimaliseren is het belangrijk om voor elke pagina die geoptimaliseerd wordt, een eigen (set van) zoekwoord(en) vast te stellen. De zoekwoorden moeten verwerkt worden in de tekst en titels. De desbetreffende zoekwoorden moeten het liefst zo hoog mogelijk op de pagina komen. Niet één keer, maar verschillende keren, ook in kopjes en titels.

Evaluatie en rapportage
Om te weten of de SEO doelstellingen worden behaald, is het noodzakelijk de geoptimaliseerde onderdelen geheel door te meten. De resultaten worden duidelijk weergegeven in een rapportage die we uitvoerig met je zullen bespreken. In ons SEO pakket zie je de mogelijkheid van een maandelijks onderhoud. Dit is zeker aan te bevelen zodat je site up to date en vindbaar blijft.

Wil je ook beter vindbaar zijn voor je klanten? Als jij zorgt voor koffie, maken wij een scan van je website en komen graag vrijblijvend langs. Bekijk hier onze pakketten en neem vandaag nog contact met ons op!