Social media plan

Social media plan

Je wilt aan de slag met social media en weet niet goed hoe en vooral waar je moet beginnen. BOO5T Marketing kan je daarbij helpen en ondersteunen. Ook jouw bedrijf heeft unieke eigenschappen, wensen en geselecteerde doelgroepen. Samen onderzoeken we de echte doelstellingen van je organisatie. Die bepalen voor een groot deel het beeld dat je in jouw campagnes wilt neerzetten! Als dat beeld kristalhelder is, gaan we aan de slag en kijken samen welk social media pakket het beste bij jouw organisatie past.

Aandacht voor merk, product of dienst

Een social media platform is een perfect medium voor verschillende doeleinden. Je creëert meer aandacht voor jouw merk, product of dienst; je kunt (potentiele) klanten prikkelen en werven. Als je dit op het juiste moment op de juiste manier aanpakt, vergroot je de kans dat je klanten meer afnemen. Communicatie met je klanten kan ook uitstekend via dit platform verlopen. Laat bijvoorbeeld klanten met elkaar van gedachten wisselen vóór en nadat zij een product of dienst hebben aangeschaft of gebruikt. Je kunt niet alleen leren van de feedback van klanten; er ontstaat ook een natuurlijke samenwerking en je creëert binding met klanten. Uiteraard gebeurt dit niet zomaar. Daar ligt een goed doordachte social marketingstrategie achter.

Social Media experts

Om social media marketing succesvol in te zetten, is content nodig die de doelgroep aanspreekt, inspireert en activeert. BOO5T Marketing helpt je bij het creëren van content in de vorm van tekst en beeld om zo een sterk merk op te bouwen op social media. Wij analyseren nauwkeurig de online status van jouw merk of organisatie en ontwikkelen vervolgens een social media strategie waarbij de doelgroep centraal staat. Daarbij passen we altijd de 5 stappen van onze BOO5T Omnichannel aanpak toe: adviseren, creëren, prikkelen, binden en optimaliseren.

Voordelen social media marketing

  • Goed om (nieuwe) diensten en producten te introduceren.
  • Veel (trouwe) gebruikers, dus een groot bereik.
  • Direct contact met je volgers.
  • Vergroten van naamsbekendheid en imago.
  • Actueel medium.
  • Je bedrijf een ‘sociaal’ gezicht geven.

Ben je benieuwd op welke manier BOO5T Marketing je kan ondersteunen? Wij denken graag met je mee. Bel ons voor een afspraak. Leuk en we houden van koffie!