Social media pakket

Het succesvol inzetten van social media vraagt veel tijd en specifieke deskundigheid. Wij bieden je de mogelijkheid om social media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving zonder dat het je veel tijd en inspanning kost. Vanuit een weloverwogen strategie brengen wij je organisatie actief en continue onder de aandacht van (potentiele) klanten.

Welk mediakanaal zet je in?

Per kanaal is de manier van communiceren verschillend. Daardoor heeft elk kanaal een andere aanpak nodig. Facebook is geen Twitter, Pinterest is geen LinkedIn…. Op elk kanaal zal op een andere wijze gecommuniceerd moeten worden met je doelgroep. Belangrijk hierbij is dat je je fans en volgers meerwaarde biedt. Zij verwachten immers vermaakt en geboeid te worden via jouw kanaal.

Met je social media kanaal geeft je, net als bij je website of webshop, een visitekaartje af. Het is daarom belangrijk dat het er professioneel uitziet, past bij de huisstijl van je organisatie. Heb je hier zelf geen tijd voor en laat je het liever over aan een expert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of kijk bij onze pakketten.