Webdesign & ontwikkeling

Een website is meer dan een online folder. Een website moet resultaat opleveren. En dat begrijpen wij bij BOO5T Marketing maar al te goed. Wij ontwikkelen, samen met onze webdesigners en –developers, een gebruiksvriendelijke website, van eenvoudige tot complete website met webshop. We ontwikkelen vaak websites ‘open source’ in WordPress. Hiermee kunnen we je website altijd up-to-date houden en heb je zelf de regie in handen. Met een eenvoudig CMS kun je zelf teksten en beelden aanpassen. Wij leveren een overzichtelijke handleiding aan waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd. Het onderhouden van de website kunnen wij natuurlijk ook uit handen nemen en voor je doen.

Naast WordPress, kunnen we ook een websites volledig op maat bouwen. Dan zit je niet vast aan bestaande templates, maar kun je je website helemaal op maat laten maken. Met of zonder CMS, alles is mogelijk.

Vindbaar

En dan moet je website natuurlijk ook gevonden worden door de zoekmachines. Om ook in de toekomst goed vindbaar te blijven, is het van belang dat je je content (teksten en beelden) op de site up to date houdt. Dit kun je zelf doen of je laat het aan ons over. Hiervoor bieden wij uitgebreide SEO-pakketten aan.

Wil je meer informatie, weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak. Wij komen graag langs.